آلو خشک خورشتی در غذای ایرانی جایگاه بسیار ویژه ای دارد. علت آن کاربرد های تهیه در خورشت و آبمیوه و مصرف آجیلی و … آلو خشک است. شهرهای زیادی در ایران برای تولیدات آلو عمده خود می توانند پذیرای سفارشات باشند. نوع مرغوب آلو خشک خورشتی که با قیمت مناسب به بازار قابل عرضه باشد را هر ساله می توان در بازارهای شهرهای مختلف عرضه کرد.
از انواع بسیار خوب آلو خشک خورشتی می توان به آلو بخارا، آلو حاج حسنی، آلو طرقبه، آلو شمس، آلو خوانسار و … نام برد.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]