آلو بخارا دستچین یکی از جمله محصولاتی است که بیشتر در ایران پس از خشک شدن به کار می رود. با این حال آلو تازه بخارا نیز امکان دستچین شدن دارد که از طریق نمایندگی فروش به صورت عمده عرضه می شود.
آلو بخارا پر فروش ترین آلو ایرانی است. این آلو به خاطر طعم شیرین و گوشت خوش طعمی که دارد هر ساله در صدر بهترین آلوهای تحاری ایران قرار می گیرد. از این آلو بیشتر برای تیه انواع آلو خشک تیزابی و یا آلو خشک آفتابی استفاده می شود. در دنیا نام هایی مانند آلو استنلی، آلو دامسونز، بلک استار، بلک امبر و … همان آلوهایی هستند که در ایارن با نام بخارا می شناسیم.
در عین حال برای فروش عمده معمولا ارقام تازه را به صورت فله عرضه می کنند. ولی برای سفارشات صادرات آلو می توان دستچین آلو را نیز با کمی اختلاف قیمت افت بار درجه ۲ آماده سازی کرد.
با ترویج ساختارهای فروش نمایندگی اخیراً فروش آلو بخارا به صورت عمده و حتی دستچین امکان پذیر شده است. این مراحل می تواند برای انواع آلو خشک بخارا نیز طی شود.