صادرات در حوزه بازار میوه همواره ارزآوری بسیار خوبی برای کشورمان داشته است. یکی از محصولاتی که در حجم عمده ای تولید می شود، آلو است. فروش آلو بخارایی که از انواع آلو سیاه است که طعم بسیار خوبی دارد و همین امر موجب شده است تا درنیا از آن برای تهیه انواع فراورده های تبدیلی بازار میوه مانند آلو خورشتی، کنسانتره آلو، شربت های دارویی آلو، لواشک، ترشک و … استفاده شود. آلو بخارایی از انواعی است که میتوان به عنوان صادراتی برای آن برنامه ریزی تجاری داشت. نکته بسیار مهم پس از تولید آلو بخارایی طلایی دستچین کردن آن است که برای بازارهای لوکس دیگر مورد پسند باشد. صادراتی بودن آلو بخارایی طلایی به خاطر پوست گیری شدن و در واقع گوشت میوه آلو است که رنگ زردی دارد و حتی با پوشش سولفات روی آن موجب طلایی تر شدن آن می شود.
منبع: سایت آلو ایران