آلو سانتاروزا از انواع درجه یک آلو قرمز محسوب می گردد. از آنجا که در حجم قابل توجهی نیز تولید می گردد به صورت عمده خرید و فروش می شود.
آلو که واریته های بسیار زیادی در ایران و جهان دارد، دارای کیفیت های متفاوتی در پرورش دادن هستند. از جمله این آلوها که ظاهر زیبا و جذابی نیز دارد، آلو سانتاروزاست. هر ساله در مناطق مختلفی از استان های البرز، خراسان، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، قزوین و … انواعی از این آلو با کیفیت بسیار خوبی تولید می شود.
آلو سانتاروزا را معمولاً برای تهیه انواع ترشک و لواشک و کنسانرته استفاده می کنند. بهتر است شما که تولید کننده انواع ترشک های طعم دار هستید بدانیید این آلو بهترین در نوع خود برای فراوری می باشد. گوشت خوب این آلو قرمز و همچنین پوست خوشرنگ آن در کنار طعم ترش و شیرین آن بسیار مورد پسند بازار است.