آلو بخارایی که با پوست خشک می شود را با نام آلو خرمایی در بازار می شناسیم. این آلو خواص فوق العاده ای برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش دارد. برای خرید نقدی این آلو که در ایران نیز از انواع آلو خشک لوکس شناخته می شود، در فصول تابستان می توان اقدام کرد. بهترین انواع آلو خرمایی آن است که برای فراوری آن از دستگاه خشک کن با دمای مناسب و یا آفتاب خشکی تهیه شده باشند.
استان های آلوخیز ایران معمولاً آلو بخارا را به شیوه پوست گیری و خشکبار سازی بدون پوست انجام می دهند چرا که بیشترین مصرف آن در ایران به صورت آلو خشک خورشتی بدون پوست است.
آلو خرمایی در واقع آلو خشک واریته آلو استنلی است که بیضی شکل است و بسیار طعم و کیفیت نزدیکی به آلو بخارا دارد.