آلو زرد یا آلوی معروف به قطره طلا میوه ای خوشمزه و با فواید فراوان می باشد که به صورت میوه تازه خواص زیادی داشته و در تهیه مارمالاد استفاده می شود.
آلو میوه ای که معروف به میوه ضد سرطان شده و این خاصیت که در آلو و انواع مختلف آن مشهور شده است سبب شده افراد به استفاده از میوه تازه آن گرایش زیادی داشته باشند. آلو زرد یا همان آلو قطره طلا کاربردهای زیادی در پخت لواشک و مارمالاد دارد و حتی به صورت خشک شده نیز استفاده می گردد. در تهیه آلو بخارا که یک آلوی خشک شده به روش خاص و بسیار خوش طعم می باشد از آلوی زرد استفاده می گردد که آلو بخارا بیشتر برای تهیه غذا در ترکیب با سایر مواد غذایی مورد استفاده است که البته به صورت خشکبار نیز قابل مصرف است و خاصیت دارد.
تهیه مارمالاد آلو
از آلوی زرد می توان یک مارمالاد خوشمزه تهیه کرد و نحوه تهیه مارمالاد با آلوی زرد بدون پوست می باشد و بعد از کمی حرارت که پوست آلوها گرفت شد تا حد سفت شدن صاف شده آلو حرارت داده و به آن شکر اضافه می شود به هر ترتیب مارمالاد یا سایر انواع مشتقات آلو بسیار خوشمزه و پرفایده می باشد و مصرف انواع آلو و آلوی زرد توصیه می گردد.