خانه / آلو / آلو زرد خشک خورشتی

آلو زرد خشک خورشتی

انواعی از آلو زرد خشک و خوش طعم که برای تهیه انواع خورشت مناسب باشد در انواع بخارایی و انواع تیزابی موجود هستند.
برای تهیه انواع غذا مانند خورشت هایی با طعم های گوناگون می توان از انواع آلوی خشک برای طعم دهی بیشتر استفاده کرد و انواع آلو با طعم مناسب برای غذا آنها را مفید کرده و مواد مغذی را افزایش می دهد و در ضمن طعم مطلوبی برای آن ایجاد خواهد کرد. در این بین انتخاب انواع آلو خشک برای تهیه انواع خورشت و استفاده آن در انواع غذا بسیار مهم می باشد و می توان گفت که یکی از میوه های خشک پرطرفدار برای پخت و پز می باشد. آلوهای خشک خورشتی در طعم های مناسبی عرضه می شوند و نوع خشک کردن متنوع در میوه هایی نظیر آلو باعث می شود که این میوه طعم های متنوعی داشته باشد اگرچه که انتخاب نوع آلو برای خشک کردن نیز دارای اهمیت می باشد.

آلو بخارا

آلو زرد خشک

آلو زرد خشک در انواع بخارایی و تیزابی و انواعی که به صورت معمولی با پوست در زیر نور آفتای خشک شده اند دارای طرفداران بیشتری برای استفاده در خورشت می باشند چون دارای طعمی ملس و کمی شیرین هستند که سبب طعم دهی مناسب به غذا می شوند. البته انتخاب آلوی خشک زرد و یا انواعی مانند آلو خشک سیاه و یا انواع ترش مزه تر آن برای استفاده در غذا به صورت کاملا سلیقه ای است و برخی افراد به دلیل میل به غذاهای ترش می توانند از انواع ترش تر استفاده کنند.

پارس فراور
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09126633634
شماره تماس دفتر مرکزی: 02128428198
شماره تماس بازرگانی و فروش: 02634483332
آدرس اینستاگرام: parsfaravargp@
آدرس کانال: parsfaravargp@
پست الکترونیکی: parsfaravargp@gmail.com
دفتر فروش: استان البرز، کرج، محله جهانشهر، بولوار جمهوری اسلامی، بعد از کوچه نهم، ساختمان پروتون
فروشگاه: استان البرز، کرج_جاده محمدشهر، بازار پاسارگاد، غرفه d17

مطلب پیشنهادی

انواع آلو خشک

صادرات آلو خشک طلایی بخارا به هند

آلو خشک بخارا به صورت کارگاهی و در شرایط کاملاً بهداشتی به شیوه های آفتابی …

بازار آلو ایران