آلو طرقبه یکی از انواع آلویی است که هر ساله برای مصارف بیشتر خشکباری به بازار عرضه می شود. این آلو طعم شیرینی دارد و بیشترین تولید آن پس از شهر طرقبه مشهد به شهرستان نیشابور تعلق دارد. هر ساله کشاورزان زیادی از استان خراسان به تولید عمده انواع میوه های درختی مانند سیب، آلو، هلو، گردو، گیلاس و آلبالو مشغول هستند. از آنجا که حجم زیادی از این تولیدات هر ساله به خاطر افت تقاضای بازار به فروش تازه میوه و تره بار نمی رسد، بیشترین تولیدات آنها جهت مصارف خشکباری است. از این جهت بیشترین سود این حوزه در فروش عمده انواع آلو خشک است. آلو طرقبه در دو نوع طرقبه سبز و طلایی در انواع تیزابی و آفتابی تولید می شوند.
منبع: سایت آلو ایران