آلو خشک بخارایی بیش از همه در خرو تولید می شود و همین مسئله دسترسی به انواع این محصول را در قیمت های مختلف داخل این روستا، میسر ساخته است.
خرو چندان یزرگ نیست و روستایی کوچک می باشد که در بخش زبرخان نیشابور قرار گرفته است. اما همین نقطه کوچک، قطبی بزرگ برای عرضه آلو بخارا و خشک شده اش به شمار می رود.
برداشت آلو، مراحل پوست کندن و خشک کردن آن، هر ساله طی رسومی خاص انجام می شود که حتی می توان به جشن آلو نیز در این بین اشاره داشت.
آنچه که نقطه قوت برای تهیه آلو بخارا در خرو محسوب می شود، فراوانی توام با کیفیت است که اجازه وجود تنوع قیمت و پایین بودن آنها را نیز می دهد.
منبع: سایت صادرات آلو ایران