آلو بخارا پر فروش ترین در بازار آلو ایران است. هر ساله انواع مختلفی از آلو بخارا در ایران برای تهیه آلو خشک توسط عمده کاران و تاجران این حوزه انجام می گردد.
آلو بخارا مرغوب است به خاطر کیفیت فراوری که دارد و بارها این را شنیده اید. در واقع برای استفاده از آلو بخارا در تهیه آلو خشک می توان بسیار انواع مختلفی از آلو سیاه را از نظر کیفیت مقایسه کرد.
همچنین عیار فراوری تهیه آلو خشک با پوست و بدون پوست بسیار متفاوت است. امروزه از روش های تیزابی بسیار استفاده می شود که در صورت بی تجربه بودن در این مورد میتواند محصولی با طعم زننده که گلو را اذیت می کند عرضه شود. از این جهت پیشنهاد ما همکاری با بازرگانی هایی است که به صورت مستقیم و از کشاورزان آلو تازه را جمع آوری و در کارگاه های فراوری خود فراوری می کنند.
البته انواع آلو آفتابی نیز هر ساله تولید می شوند که عمر نگهداری پایینتری دارند. همانطور که آلو به صورت صنعتی نیز خشک می شود.