آلو خشک تیزابی از محصولات خشکباری است که ماندگاری بالایی دارد. خریدار این آلو از آن برای فروش به صورت عمده استفاده می کنند.
آلو خشک تیزابی
آلو را پس از چیدن با ترکیب شیمیایی تیزاب و جوهر نمک به سرعت آبگیری می کنند و پس از آن به صورت آفتابی و یا دستگاه صنعتی خشک می کنند. البته مواردی نیز پیش می آید که آلو را بدون ترکیب شیمیایی زدن خشک می کنند که نیاز به زمان فراوری حداقل دو برابر زمان تیزاب کردن دارد. استقبال بیشتر از این نوع آلو خشک تیزابی به خاطر زمان فراوری سریعتر آن است.
از طرفی آلو خشکی که تیزابی می شود و پوشش سولفید میخورد نیز بسیار ماندگاری طولانی تری دارد.
خریدار آلو خشک تیزابی به صورت عمده نیز می تواند هر ساله برای مقادیر مختلفی در بازرگانی هایی که کارگاه های تولیدی به صورت مستقیم با آنها کار می کنند فعالیت کنند.