خانه / آلو خشک / تولید و فروش آلو خشک بخارایی دستچین

تولید و فروش آلو خشک بخارایی دستچین

آلو بخارایی از نژادهای آلویی است که در فصل تابستان میوه می دهد و قابل عرضه به صورت تازه و فراورده می باشد؛ اگرچه که بیشترین مصرف آن برای تهیه آلو خشک پوست گیری شده خورشتی دستچین است. تولید آلو خشک بخارایی دارای مراحل پوست گیری، خشک کنی، پوشش دهی و … می باشد. اگر به صورت دستگاهی و بدون افزودنی تولید گردد به دلیل برشتگی گوشت میوه که پوست هم ندارد، رنگ تیره ای به خود می گیرد. اگر در معرض اکسید سولفید قرار گیرد پوشش طلایی زیبایی پیدا می کند که استاندارد ملی ایران در خصوص تولید آلو خشک به صورت گوگردی تا حد 2000 ppm تولیدکننده را مجاز به بهره برداری می کند. البته باید توجه داشت که مهمترین زمان به هنگام کود دهی و سمپاشی درخت است که موجب تغییر ماهیت میوه و افزایش معیارهای کیفی غیر متعارف در محصول مانند نیترات می گردد.

پس از تولید انبوه آلو، برای سفارشات مشتریان قابلیت سورتینگ، دم گیری و گریدسازی یا همان دستچین کردن محصول وجود دارد.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با بازرگانی پارس فراور تماس بگیرید:
مهدی قاسمی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09105518198
شماره تلفن شرکت: 02128428198
آدرس کانال: parsfaravargp@
پست الکترونیکی: parsfaravargp@gmail.com
دفتر فروش: مشهد، خیابان خیام شمالی 40، مجتمع گل نرگس
دفتر فروش: استان البرز، کرج_جاده محمدآباد، بازار پاسارگاد، غرفه d17
آدرس کارخانه: کیلومتر 10 جاده مشهد نیشابور، شهرک صنعتی امام رضا

مطلب پیشنهادی

فروش آلو خشک خورشتی عمده با تخفیف

فروش آلو خشک خورشتی که در خشکبارهای ایران گزینه ویژه ای است با تخفیف قیمتی …

بازار آلو ایران