آلو طرقبه طلایی یکی از انواع آلویی است که برای تهیه آن از ارقام آلو تازه طرقبه استفاده می شود. طعم شیرین و جذاب این آلو باعث شده تا بسیاری از مردم با یک بار مصرف آن به دنبال تهیه مقدار بیشتری از آن باشند. فروش این آلو که به صورت تازه خوری چندان مصرف نمی شود و اغلب خشک می شود؛ از حاشیه سود قابل توجهی برخوردار است.
آلو پتاسیم بسیار بالایی دارد و از آن برای تقویت و استحکام سیستم استخوان بندی یدن نیز استفاده می شود. برای تهیه آلو خشک طرقبه معمولاً آن را در استان خراسان پوست گیری می کنند و به روشهای تیزابی و آفتابی خشکبار می کنند و به بازار عرضه می کنند.
منبع: سایت آلو ایران